تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

مدارس در هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد+ زمان بازگشایی مدارس

مدارس در هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد+ زمان بازگشایی مدارس معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: مدارس در هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد و برنامه ریزیهای لازم برای تغییر وضعیت از حالت سفید به زرد وقرمز کرونایی پیش بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۱۶۹
به گزارش راهبرد معاصر, علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش عصر یکشنبه در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه این اطمینان را به دانش آموزان می‌دهیم که در هر شرایطی سال تحصیلی جدید را آغاز خواهیم کرد و برای هر شرایط کرونایی، سناریوی ویژه ای تدوین شده است، افزود: سال تحصیلی جدید ۱۵ شهریور ماه در هر شرایطی آغاز خواهد شد و تدوین برنامه‌های آموزشی منعطف، مهمترین ویژگی سال تحصیلی جدید است.
 
 
وی ادامه داد: آغاز سال تحصیلی در زمان مقرر یکی از مهمترین اصول کاری وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است و به این اصل مهم باید اجرای کامل برنامه‌های آموزشی و پرورشی در طول سال، فراگیری پوشش آموزشی و حفظ سلامت و ایمنی دانش آموزان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را اضافه کرد که به عنوان اصول اساسی این وزارتخانه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
 
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مدارس در هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد و در وزارت آموزش و پرورش برنامه ریزی های لازم برای تغییر وضعیت از حالت سفید به زرد وقرمز کرونایی پیش بینی شده است و با تکمیل سخت افزاری و نرم افزاری شبکه آموزشی شاد و همراهی رسانه ملی، جریان آموزش در آموزش و پرورش حداکثر از وضعیت حضوری به آموزش مجازی تغییر خواهد کرد.
 
کاظمی خانواده‌ها را ناظر آموزش و پرورش برای کنترل برنامه‌های درسی دانش آموزان دانست اظهارکرد: خانواده‌ها در همراه کردن دانش آموزان برای ماندن در کلاس‌ها و دنبال کردن مطالب درسی در شرایط کرونایی نقش بسزایی بر عهده دارند و امیدواریم با کمک خانواده‌ها فضای ایمن تری را برای دانش آموزان به وجود آوریم.
 
 
 
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به برگزاری کنکور هم اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در کشور ظرفیت عمل به پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری کنکور وجود داشت، به تأخیر انداختن این آزمون می‌توانست به سلامت روحی و روانی دانش آموزان آسیب وارد کند.
 
 
کاظمی برخی انتقادها مبنی بر اینکه لابی مؤسسات آموزشی کنکور و جریان اقتصادی حاکم بر این حوزه در به تعویق نیانداختن کنکور دخیل بوده است را قضاوتی نادرست توصیف کرد.
 
 
وی با بیان اینکه برای ارتقا کیفیت آموزش در شرایط کنونی، باید اطلس پوشش تحصیلی مدرسه‌ای توسط مدیران مدارس ترسیم شود، بیان کرد: انعطاف در برنامه‌های آموزشی نیازمند تدوین سه برنامه توسط مدیر مدرسه در وضعیت‌های مختلف اعم از سفید، زرد و قرمز باشد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار